VIGTIG INFO FRA KIRKEN!

CORONAVIRUS – OPDATERING 18. juni

Folkekirken har fået nye retningslinjer for fase 3 i genåbningen af vores samfund.

I praksis betyder det dog ikke de store ændringer for Bordings og Christianshedes vedkommende.

GUDSTJENESTER. Der er fortsat BEGRÆNSEDE PLADSER. Dog er det fremover ikke nødvendigt at tilmelde sig. Med en enkelt undtagelse har der hidtil ikke været problemer med at finde plads til folk. Så duk bare op. HOLD JER ENDELIG IKKE TILBAGE!
DEL GERNE DENNE INFO til folk, I kender, som ikke lige er på internettet, men som kunne have interesse i at blive bekendt med de nye retningslinjer.

BEGRAVELSER: Med udgangspunkt i de nye retningslinjer – samt lidt kreativitet – er det lykkedes os at finde lidt mere plads i vores kirker. Fremover må der være max 45 i alt i Bording Kirke, 23 i Chr.hede. Deltagere skal fortsat INVITERES. Dog vil det være tilladt øvrige at være med ude på kirkegården – eller ved rustvognen – under forudsætning af, at de gældende retningslinjer overholdes.

VIELSER: Her gælder de samme regler som for begravelser, dvs. fremover 45 i Bording Kirke, 23 i Chr.hede Kirke

DÅB finder som udgangspunkt sted under søndagsgudstjenesten. Der er begrænsning på, hvor mange dåbsgæster, man må have med. Kontakt undertegnede på 23 27 10 01 for yderligere oplysninger desangående.

Morten Meiner, sognepræst