VIGTIG INFO FRA KIRKEN!

CORONAVIRUS – NY OPDATERING 24. MARTS

Regeringen har besluttet, at alle offentlige institutioners indendørs aktiviteter indstilles med øjeblikkelig virkning. Som følge heraf er alle gudstjenester derfor aflyst. Alle øvrige arrangementer er også aflyst.

UPDATE: Aflysningen af gudstjenester og arrangementer forlænges, så den foreløbig gælder til og med 2. påskedag, dvs. 13. april.

Kirkens præster vil fortsat være tilgængelige for alle, der af den ene eller anden grund gerne vil i kontakt med en præst.

Folkekirken vil også stadig udføre kirkelige handlinger, dvs. dåb, vielser og begravelser. Men det bliver under andre former end normalt. Det vil ikke ske i forbindelse med gudstjenester, og der vil som udgangspunkt ikke være offentlig adgang.
Jeg er godt klar over, at alt dette skaber bekymring især for dem, der står over for dåb, konfirmation og vielse. Og hvad med begravelser og bisættelser? På nuværende tidspunkt gælder flg. retningslinjer:

DÅB og VIELSE på denne side af påsken bør så vidt muligt udskydes. Ellers må der max. være 10 deltagere, INKLUSIVE KIRKEBETJENINGEN!

BEGRAVELSER/BISÆTTELSER: Her gives der dispensation, således at der må være 1 person per 4 kvm. Det betyder for Bording Kirkes vedkommende, at der i alt må deltage max. 35 til en begravelse. For Chr.hedes vekommende er antallet 17. Det gælder fortsat, at deltagere må INVITERES. Pårørende bedes anføre i evt. dødsannoncer, at arrangementet ikke er offentligt.

KONFIRMATION: Nye datoer er nu fastlagt. Det bliver 23. og 30. august. Der er for alle frit valg mellem de to datoer, og som følge af omstændighederne vil vi tilbyde konfirmation på begge datoer også i Chr,hede. Tidpunkter for gudstjenesterne vil blive fastlagt, så snart vi har dannet os et overblik over tilmdeldingerne. Kontakt sognemedhjælper Lone Ahlers for tilmelding senest 1. april på tlf. 23271047 eller mail la@bordingsogn.dk

I vil alle løbende blive opdateret om evt. nye retningslinjer.
Morten Meiner, sognepræst