Minikonfirmander

For børn, der går i 3. klasse.

11 tirsdage fra kl. ca. 13.15-15 er der minikonfirmand i Bording Kirke og i Kirkehuset, hvor børnene hører bibelhistorier, leger, synger, spiser brød og meget mere – det er en del af dåbsoplæringen for vores børn i sognet.

Børnene får en invitation i slutningen af 2. klasse eller begyndelsen af 3. klasse. Vi afleverer invitationerne på skolen og får den også sat på skolens intranet.

Her er en hilsen til MK’erne, der ikke kan komme til MK for tiden: Lam af skumfiduser F2021

Datoerne for 3b skoleåret 20-21 er: 24/11, 1/12, 8/12, 5/1, 12/1, 19/1, 26/1, 2/2, 9/2, 23/2 og 2/3 (datoerne med rødt er dem, der foreløbigt er aflyst pga. nedlukning, vi håber på at kunne tilbyde dem, når vi får mulighed for at åbne igen)

Forældrene skal melde deres barn til, hvis de ønsker at barnet skal være med.

Den sidste gang, der er minikonfirmand i et forløb, holder vi en fest om aftenen, hvor forældre, søskende, faddere og bedsteforældre bliver inviteret. Invitationen får børnene med hjem når vi nærmer os.

Vi kan ikke helt holde festen, som vi plejer, slet ikke med alle de inviterede, men vi holder noget. Invitation til efterårets MK’eres fest: MK fest 17 nov 2020

Evt. henvendelse til Lone på tlf. 23271047 eller la@bordingsogn.dk