Minikonfirmander

MK
For børn, der går i 3. klasse.

12 tirsdage fra kl. ca. 14-16 er der minikonfirmand i Bording Kirke og i Kirkehuset, hvor børnene hører bibelhistorier, leger, synger, spiser brød og meget mere – det er en del af dåbsoplæringen for vores børn i sognet.

Børnene får en invitation i slutningen af 2. klasse eller begyndelsen af 3. klasse. Vi afleverer invitationerne på skolen og får den også sat på skolens intra. Forældrene skal så melde deres barn til, hvis de ønsker at barnet skal være med.

Den sidste gang, der er minikonfirmand i et forløb, holder vi en fest om aftenen, hvor forældre, søskende, faddere og bedsteforældre bliver inviteret. Her er invitationen til fest for minikonfirmander med familie 12. marts 2019: Invitation forår 19

Evt. henvendelse til Lone på tlf. 23271047 eller la@bordingsogn.dk