Meditation

Savner du overskud og nærvær i din hverdag, eller ved du bare at stilheden er god for dig?
I Bording Kirke er der meditation ved Helle Gottenborg.
Helle Gottenborg arbejder professionelt med stresshåndtering og mental sundhed, men hun er også et helt almindeligt sårbart menneske som har erfaret, hvordan livet kan være både svært og fantastisk.
Helle skriver: “Gud er min trofaste følgesvend i livets op- og nedture, og derfor er det naturligt for mig at “finde mig selv” i kirken. Jeg vil gerne invitere dig med indenfor i det univers, hvor du ikke står alene med ansvaret for dit liv. Hvor du har lov til at være det elskede barn, som Gud har skabt dig til at være. Jeg ved, at din gudsopfattelse kan se anderledes ud end min, men det forhindrer os ikke i fællesskabet”

DATOER efteråret 2020:  29/9 – 4/11 – 10/12
TID: KL. 19.30 – CA. 21.00
PRIS: GRATIS
TILMELDING: SENEST EN TIME FØR PÅ
MOBIL: 26164146 ELLER MAIL: KONTAKT@HELLEGOTTENBORG.DK

Hvad foregår der til meditation i Bording Kirke?
Der vil være en forfriskning, inden vi sætter os ind i kirkerummet.
Helle vil komme med et kort oplæg, og vi synger et par salmer/sange. Herefter er det tid til guidet meditation/stilhed.
Du er fri til at være dig selv og til at være med på en måde, som er behagelig for dig. Efter meditationen er det muligt kort at dele refleksioner over temaet – hvis du har lyst.
Vi slutter af med en aftensang og går derefter hver til sit.
Vi er sammen i stilhed og sætter pris på det fortrolige og uforpligtende fællesskab.

Printbar flyer findes ved at følge dette link: Meditation