Konfirmandundervisning foråret 2021

Datoer for undervisning findes på dette link

Onsdag den 24. februar 2021:
Du har været henne hos en af os og hente en pose med en bog, en pose slik og nogle opgaver. Opgaverne er sendt på din mail også, det er nemmere, når du skal ind på forskellige links.
Vi henviser til, at Lone har indlæst nogle af teksterne, så I kan lytte til dem i stedet for at læse. De ligger her nedenfor.

Hjemmearbejde onsdag den 6. januar 2021:
Find dit eget konfirmationsvers

Varighed: ca. 1½ time. Ved spørgsmål kan du ringe til Lone på 23271047 mellem kl. 12.30 og 15.30, hvor vi skulle have mødtes, eller du kan sende en mail på la@bordingsogn.dk

Den dag, du bliver konfirmeret, får du et konfirmationsvers af præsten – det bliver sagt til dig lige efter du er konfirmeret, mens du står ved alteret. Det vers er et vers fra bibelen og du har selv fundet det. Det skal du nemlig gøre i dag.

Dit konfirmationsvers kan blive nogle ord, der følger dig gennem livet, så vælg et, der siger dig noget, som trøster eller opmuntrer dig eller giver dig styrke.

Du får i dag en masse forskellige vers fra Bibelen, som er korte og gode at bruge som konfirmationsvers. Rul igennem dem og find et, du synes, der passer til dig. En god idé er at tage screenshot af dem, du måske vil vælge, og når du så har kigget dem alle igennem, kan du vælge et ud blandt dem, du fandt i første omgang.

Det vil være super, hvis du snakker med dine forældre om, hvilket vers, der passer godt til dig. Måske du kan ringe til en af dine bedsteforældre, de kan måske endda huske deres eget konfirmationsvers.

Når du har valgt dit konfirmationsvers, skal du udfylde dokumentet nedenfor – enten på computeren eller du kan printe det og udfylde det med håndskrift. Nogle af opgaverne synes du måske er lidt specielle, men det skal bruges senere, når vi mødes igen, så gør det så godt, du kan. Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar på spørgsmålene. Uanset hvordan du udfylder arket, så skal der være tydelig navn på og du skal sende det retur til Lone, se nederst på siden her. Hvis du udfylder arket elektronisk, er det bedst på (skole-)computer, hvor du så gemmer dokumentet og bagefter vedhæfter det til en mail til Lone.

Når du har udfyldt opgaven, skal den sendes retur til Lone inden onsdag den 6. januar kl. 17.30 – hvis du er forhindret i at lave opgaven inden da, så skal du sende det inden fredag den 8. januar kl. 15.30 – det skal sendes på mail, ikke sms – og min mail er: la@bordingsogn.dk

Hvis du gerne vil se et eksempel på, hvordan man kan udfylde dokumentet, så er der et her: