Konfirmander

Konfirmationsdatoerne ses her

I skoleåret 2020-2021 er der konfirmandundervisning om onsdagen fra 12.20 til 15.30 (vi sørger for bus fra Bording Skole til Bording Kirke og retur når det ikke er virtuel/fjernundervisning) følgende onsdage:
7. oktober (heldagsundervisning, fra 8-15.30)
9. december
6. januar – hjemmeundervisning, se her
9. januar heldagsundervisning – UDSAT til senere (2 gange i juni, se nedenfor)
20. januar – virtuelt – I modtager link
3. februar – virtuelt – I modtager link
24. februar – fra 12.20 til 15.30: udlevering af goodiebags og opgaver, som laves hjemme
Vi ved ikke, hvornår det igen bliver i Kirkehuset og kirken, vi mødes. Men helt sikkert ikke den 10. marts. Og de datoer, der følger, er dem, vi har aftalt med Bording Skole.
10. marts – virtuelt – I modtager link
9. juni
16. juni
I 8. klasse:
18. august ca. 14-16 generalprøve – nærmere info følger

Alle de onsdage, hvor konfirmanderne ikke er hos os, har de undervisning på skolen i samme tidsrum.

Til nuværende konfirmander og forældre:
Hvis I er i tvivl om noget, kan I prøve at læse eller genlæse de breve, der blev uddelt i forbindelse med opstart. Der finder I også de links, I skal bruge til at få lavet den digitale indskrivning og til at gå ind på konfirmandkommunikation.
Det er på linket konfirmandkommunikation, I skal skrive, når jeres konfirmand har været til gudstjeneste. Linket findes i intro-folderen – eller I kan gå direkte derind ved at klikke her