Kirkebil

Rute-Kirkebilen

Klik på billedet for at få det forstørret

Som et tilbud til sognebørn uden bil, konfirmander, ældre og gangbesværede arrangerer menighedsrådene kirkebil til en del gudstjenester.

Der er kirkebil til de gudstjenester i Bording Kirke eller Christianshede Kirke, hvor der er noteret “kirkebil”. Det findes både i kalenderen her på hjemmesiden og bag på kirkebladet.

Prisen er 20 kr. pr. gang for en retur.

Ruten for kirkebussen starter kl.9.40 ved Vestervang, Hassselvej, Sønderborgvej, Roskildevej, (kl. 9.45), Søndergade, Bredgade, Toften, Østervang, Kærmindevej (Plejehjemmet kl. 9.54), Østervang, Bredgade, Løvstien, Nylandsvej, Markvænget, Østervang, Firhuse, Hovedvej A14(Herningvej), Bredgade, Drosselvej, Solsortevej, Bredgade, Højgade, Borgergade (kl. 10.05) og herfra af Bredgade og Klochsvej direkte til Bording Kirke eller modsat vej til Christianshede Kirke. Kort med ruten herunder. (Tiderne kl. 8.10-8.25 er til morgentjeneste, men der er meget sjældent kirkebil til en morgentjeneste!)