BUSK-gudstjeneste 2020

Nu er BUSK-gudstjenesten fra Bording Kirke klar, så I kan se den her i formiddag, søndag den 25. oktober – vi håber, mange vil være med derhjemme i stuerne eller hos FDF og De grønne pigespejdere. Gå endelig også ind på https://www.facebook.com/bordingsogn og send en kommentar eller billede, når I “har været til BUSK-gudstjeneste”. Eller send en sms til Lone Ahlers på 2327 1047, så vi kan samle op på, hvor mange, vi har været. Find gudstjenesten længere nede på siden (og den bliver liggende mindst en uge, så I kan se den senere).

BUSK-gudstjenesten er planlagt sammen med børn og unge i sognet – og BUSK står for Børn, Unge, Sogn og Kirke. Alle, børn, unge, voksne og ældre er velkommen til at “være med”.

Der vil være nadver, som I kan deltage i der, hvor I er. Fint, hvis I forinden har noget saft klar og en lille bid brød eller knækbrød, så I hurtigt kan dele det mellem jer, når Morten siger til.

Der vil være et par aktiviteter undervejs, til den ene skal man bruge en blomst. I kan printe ved at downloade filen nedenfor eller I kan få nogle i kirken forinden (kontakt Lone Ahlers på 2327 1047) eller hente dem hos Lise/Egeblomster, se foto.