Børnekirke og børnepasning

Børnekirke og børnepasning er foreløbigt udsat til foråret – datoerne følger senere. Det skyldes, at Kirkehuset skal bruges til åbning for ekstra kirkegængere.
Dvs. at de tidligere annoncerede søndage i efteråret 2020 (4. oktober og 15. november) er aflyst.

Børnepasning er for alle børn, der endnu ikke går i skole.
Det foregår i korrummet over våbenhuset i Bording Kirke og varetages af frivillige, der er sat på nogle søndage om året. Under salmen før prædikenen går de frivillige voksne rundt i kirken og henter de børn, der vil med op til børnepasning. De kommer ned til forældrene i kirken igen efter prædikenen.

Børnekirke er for alle børn, der går i 0. til 6. klasse.
Børnene afleveres i Kirkehuset overfor Bording Kirke inden gudstjenesten 10.30 i Bording Kirke de pågældende søndage og hentes der igen. Der er først en kort, børnevenlig gudstjeneste og bagefter er der en lille forfriskning og forskellige aktiviteter. Børnene er delt ind efter alder noget af tiden.