Børnekirke og børnepasning

Børnekirke er for alle børn, der går i 0. til 6. klasse.

Børnene afleveres i Kirkehuset inden gudstjenesten 10.15 og hentes der igen. Det er for børn fra 0. til 6. klasse. Der er en liturgisk kort gudstjeneste og bagefter er der forskellige aktiviteter. Det kan fx være at lave lagkage til pinse, som på billedet. Børnene er delt ind efter alder noget af tiden.

Børnepasning er for alle børn, der endnu ikke går i skole.

Det foregår i korrummet over våbenhuset og varetages af frivillige, der er sat på nogle søndage om året. Under salmen før prædikenen går de frivillige voksne rundt i kirken og henter de børn, der vil med op til børnepasning. De kommer ned til forældrene i kirken igen efter prædikenen.

Der er planlagt Børnekirke og børnepasning følgende søndage i 2017: 29. januar, 12. marts og 18. juni.
Der er planlagt børnepasning (uden Børnekirke) søndag den 26. februar og 7. maj 2017.