Babysalmesang

Biskopperne har sammen udarbejdet en vejledning til, hvordan kirkerne skal forholde sig til Corona-pandemien. Kirkerne er foreløbigt lukkede indtil efter påske, hvorfor der heller ikke er babysalmesang.
Opdateret 31. marts 2020

Vi har i Bording Kirke et tilbud til alle babyer i Bording og Christianshede Sogne, nemlig BABYSALMESANG.

Hvis ordet BABYSALMESANG er nyt for jer, kræver det nok en forklaring. Det som børn hører i de allerførste måneder af deres liv, glemmer de aldrig. Det betyder at de salmer de hører i deres første leveår vil ligge gemt i deres erindring resten af deres liv og dukke frem, når de senere i livet hører én af disse salmer.

Desuden giver det også en stor samhørighed, som opstår mellem børn og forældre, når man synger sammen.

Indholdet til BABYSALMESANG er som ordet hentyder til hovedsageligt: salmesang. Ikke lange salmer, blot enkelte vers, kombineret med bevægelse, rytme, lyd, farver og fagter.

Vi synger mange slags salmer – både morgen- og aften-salmer, højtids- og årstidssalmer. Vi gør det på en stille og rolig måde, næsten uden ord imellem.

Vi inviterer babyer som er mellem ca. 2 og 8 måneder når vi starter, sammen med deres mor eller far.* Det koster ikke noget at være med.

Det foregår i Bording Kirke om tirsdagen 9.30 – 10.15, efterfulgt af ca. en halv times kaffehygge.
Næste planlagte opstart: 21. april 2020.
Men der er ikke sendt nye invitationer ud – kontakt Lone Ahlers (se nedenfor) hvis du er interesseret. Følg evt. med her på siden, vi skriver, når det igen bliver muligt at have babysalmesang.
Tilmelding er nødvendigt.
Invitationen gældende for nuværende hold kan ses her: Invitation januar 2020